GERARD GUAL

Gerard Gual és Professional Certified Coach (PCC) acreditat per la International Coach Federation (ICF) i Executive Coach per l’Escola Europea de Coaching, Coach Educatiu amb més de 2500 hores realitzades en sessions de coaching. Director i fundador de YOUNG&LEADERS, també treballa com coach amb grans companyies del sector de l’alimentació, moda i luxe, i ha estat tutor i formador a màsters de comunicació.

Gerard Gual es va atrevir a canviar el seu rumb. No li va importar haver pres una decisió equivocada iniciant una carrera universitària que no el satisfeia i va acabar llicenciant-se en Filosofia a la Universitat de Barcelona (UB). Més endavant, les seves inquietuds literàries el van portar a cursar el Màster en Edició Editorial a la Universitat Pompeu Fabra (Idec), i la seva passió per la música el va conduir a crear la banda de post-rock Captains of Sigui and War. Atret pel món de la docència, va decidir obtenir el Certificat d’Aptitud Pedagògica. Com a resultat de la combinació entre la reflexió i la formació, les seves veritables vocacions, es va certificar com a Executive Coach i més endavant va desenvolupar el Coaching Educatiu, acreditar-se com a Professional Coach Certified, convertint-se en un dels primers i més joves coaches d’estudiants i joves del nostre país.

Gerard va buscar el camí per complementar la formació tradicional i ajudar als joves a preparar-se per al món adult, ajudar a que les persones prenguin consciència i desenvolupin el pensament crític, s’entenguin a ells mateixos i entenguin el món en el qual es desenvolupen, per aquest motiu va decidir embarcar-se en el projecte de Young&Leaders, el primer centre d’educació i coaching para joves i estudiants a Barcelona.