A més de treballar l’aspecte motivacional amb sessions i tallers de coaching, oferim classes particulars per als nostres alumnes, ja que creiem que és important reforçar les matèries acadèmiques que figuren en el pla d’estudis, tant pels qui no estan aconseguint els resultats desitjats com per qui vol pujar el nivell.

Oferim classes particulars de reforç de totes les assignatures i nivells, per a alumnes de primària fins a batxillerat tant a Young&Leaders com a domicili. Desenvolupem un programa personalitzat que s’adapta a les necessitats de l’alumne: tutelem, orientem i duem a terme un seguiment continu per aconseguir els objectius desitjats.
L’alumne és la pedra angular de les classes, així que el nostre mètode pedagògic es basa en les seves particularitats, punts forts i aspectes a millorar. Adaptem les classes a les característiques de cadascun per aconseguir un aprenentatge significatiu, no només s’aprengui la teoria, sinó que s’entengui, es trobi un sentit a allò que s’estudia i es connecti amb les característiques i formes de pensar de cadascun.

El contingut teòric de les assignatures es reforça amb tècniques per estudiar de forma més eficient i obtenir millors resultats.

Completa el següent formulari i envia’ns les teves preguntes. Et contestarem el més aviat possible:

Escriu-nos: