La família és essencial en el desenvolupament dels joves i en la creació d’un ambient sa que fomenti valors, potenciï la confiança i ajudi a enfocar-los amb seguretat i força.

Sovint, la rutina, hàbits adquirits, falta de temps, viure l’educació com un pols, comportaments difícils de gestionar o mals resultats acadèmics, fan que pares i mares de vegades no sàpiguen com ajudar els seus fills, com potenciar les seves capacitats, com ajudar al fet que siguin més feliços, com facilitar l’arribada al món adult.

En ocasions, la separació és tal que els vincles es deterioren i la relació entre pares i fills deriva en una lluita que genera frustració, incomprensió i tristesa en ambdues parts.

Les sessions de coaching familiar volen ajudar a mares i pares donant les eines i confiança necessàries per acompanyar als seus fills des de l’empatia, l’escolta activa i l’apoderament.
Les sessions també serveixen per restablir l’ordre emocional, ajudar a que pares, mares i fills trobin vies mitjançant les quals construir una relació sòlida, afectuosa i fructífera; estableixin límits, normes de convivència i respecte sobre la base de valors comuns, i, malgrat tenir punts de vista oposats, construeixin un espai emocionalment estable de seguretat, afecte i col·laboració.
Les sessions poden realitzar-se amb mares i pares, o amb mares, pares i fills conjuntament.

Completa el següent formulari i envia’ns les teves preguntes. Et contestarem el més aviat possible:

Escriu-nos: