Al llarg dels últims 5 anys, ens hem trobat i hem treballat amb joves que desconeixien el que els hi agradava i no tenien aficions significatives, no comprenien les seves emocions ni com podien dominar-les, joves que no entenien el funcionament del seu context (familiar, escolar, social) i no sabien manejar-se en el seu entorn, joves als quals els costava trobar sentit al que feien i joves que es coneixien poc a ells mateixos i el seu món.
Per això, mitjançant el coaching, hem ajudat a que els joves trobin sentit al que fan i als qui són.
Hem potenciat el procés de maduresa dels joves, impulsant-los a entendre’s i entendre, i a decidir què i com canviar.
Les sessions per a adolescents faciliten la introspecció necessària perquè els joves reflexionin, identifiquin què els agrada i què no els convé, aprenguin a escoltar-se i a escoltar als altres, entenguin el món en el qual es desenvolupen, localitzin les seves emocions i les seves creences limitants i aprenguin a canviar-les per altres pensaments possibilitadors.

Com funcionen les sessions

Les sessions de Coaching, exceptuant les sessions amb famílies i mares i pares, són individuals
Tenen una durada d’1 hora.
Es realitzen en l’Acadèmia I&L.
Són confidencials.
Parteixen d’un repte (objectiu que desafiï) per localitzar obstacles, canviar creences limitants, potenciar competències i establir un pla d’acció.
S’elabora un pla personalitzat a llarg termini per obtenir els resultats marcats i desenvolupar les capacitats del coachee, ajudant en el seu desenvolupament i creixement.
El feedback amb la família i/o tutors dels joves és constant i necessari per a la consecució dels reptes.

  • Parteixen d'un repte (objectiu que desafiï) per localitzar obstacles, canviar creences limitants, potenciar competències i establir un pla d'acció.
  • S'elabora un pla personalitzat a llarg termini per obtenir els resultats marcats i desenvolupar les capacitats del coachee, ajudant en el seu desenvolupament i creixement.
  • El feedback amb la família i/o tutors dels joves és constant i necessari per a la consecució dels reptes.

Completa el següent formulari i envia’ns les teves preguntes. Et contestarem el més aviat possible:

Escriu-nos: