El Coaching per Estudiants és un mètode d’entrenament mental que, seguint els estàndards de qualitat de la International Coach Federation, ajuda a desenvolupar la confiança, la responsabilitat, el coneixement d’un mateix i el seu entorn, i l’entusiasme dels estudiants, condicions indispensables per aconseguir objectius i superar reptes.

Les sessions de coaching són individuals i constitueixen un acompanyament en el procés de creixement i maduració del coachee (alumne), optimitzant resultats i ajudant a enfocar-lo cap el futur. Durant el procés es fomenta l’autoconeixement mitjançant la reflexió, es clarifiquen objectius, es poleixen actituds i s’estableix un pla d’acció per aconseguir el que un es proposi.

Per orientar l’alumne i motivar-lo en el procés de creixement cap al món adult, el Coaching per a Estudiants ajuda a fixar objectius, assumir responsabilitat, guanyar seguretat, trobar sentit al que es fa i aconseguir resultats extraordinaris tant a nivell acadèmic com a personal.

Les sessions de Coaching per a Estudiants són recomanables tant per a aquells alumnes que obtenen bons resultats acadèmics com pels qui tenen més dificultats.

El nostre objectiu és fer créixer en l’excel·lència, adquirir valors i habilitats per afrontar el futur amb decisió i optimisme.

Com funcionen les sessions

Les sessions de Coaching, exceptuant les sessions amb famílies i mares i pares, són individuals
Tenen una durada d’1 hora.
Es realitzen en l’Acadèmia Y&L.
Són confidencials.

  • Parteixen d'un repte (objectiu que desafiï) per localitzar obstacles, canviar creences limitants, potenciar competències i establir un pla d'acció.
  • S'elabora un pla personalitzat a llarg termini per obtenir els resultats marcats i desenvolupar les capacitats del coachee, ajudant en el seu desenvolupament i creixement.
  • El feedback amb la família i/o tutors dels joves és constant i necessari per a la consecució dels reptes.

Completa el següent formulari i envia’ns les teves preguntes. Et contestarem el més aviat possible:

Escriu-nos: