Categoría:

cursos

Hi ha preguntes recurrents que els pares i les mares acostumen a repetir-se: Ho estic fent bé? Com podria potenciar les habilitats del meu fill/a? Què he de fer per gestionar els conflictes a casa? Quins límits he de posar i com posar-los? Per què tothom em diu què he de fer però tinc la sensació que ningú empatitza amb mi?

CREIXEM! és un grup de coaching per a mares i pares que s’organitza quinzenalment a l’acadèmia Young&Leaders i que té l’objectiu de generar debat, constituir un espai d’experiències i vivències que, exposades en grup i dirigides per un coach professional, puguin ajudar a trobar respostes i millorar la relació paterno-filial.

CREIXEM! són trobades de pares i mares amb un denominador comú: la preocupació per l’educació dels fills i per desenvolupar, de la millor manera possible, el paper més important de la seva vida.

No donem consells sobre què s’ha de fer ni com s’ha de fer; donarem eines i utilitzarem el coaching per a què puguis crear les teves pròpies solucions, aplicar-les i, mitjançant les diferents sessions del programa, perfeccionar-les.

Les trobades són, per tant, vivencials, basades en dinàmiques i situacions familiars reals de manera que l’aprenentatge sigui personalitzat i adaptat a les necessitats i requeriments del grup.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Les trobades comencen al novembre i finalitzen al maig.

Es realitzen els dijous de 19h a 20’30h a Young&Leaders.

Les inscripcions poden ser mensuals, trimestrals o anuals.

Si la inscripció és mensual, el preu és de 50€/mes

La inscripció trimestral (6 sessions) té un preu de 240€

La inscripció anual (7 mesos, 14 sessions) té un preu de 420€

Calendari:

Novembre: dies 5 i 19.

Desembre: dies 3 i 17

Gener: dies 14 i 28.

Febrer: dies 11 i 25.

Març: dies 10 i 31.

Abril: dies 14 i 28.

Maig: dies 12 i 26.

Les inscripcions es realitzen a [email protected]
o trucant al 93 141 03 01.

Us hi esperem!

Tags

Escrito por: GERARD

Gerard Gual es director y fundador de YOUNG&LEADERS, Academia de Educación y Coaching para jóvenes estudiantes con sede en Barcelona.

OTROS ARTÍCULOS

Nueva web de Gerard Gual y artículo sobre vender humo

Artículo sobre mis miedos a la autorpomición, el confundir publicitarse con venderhumo, y la dificultad de mantener humildad con el trabajo de coach. Y presentación de mi web personal.

Entre Sesiones: ebook de coaching de Gerard Gual

  Entre sesiones es un ebook de coaching y pensamiento,…